Club Isard de Igualada en Barcelona

Club Isard de Igualada en Barcelona

0.0/5 Rating (0 votos)

Description

El 1967 un petit grup de mares d'Igualada, seguint l'estela de Sant Josepmaria, i animades per iniciatives similars de Barcelona i altres llocs, van decidir començar el que amb el temps seria el Club Isard. Un lloc en el qual les seves filles es divertissin sanament i poguessin completar la seva formació humana i espiritual.

En aquell temps, es va instal·lar el primer Club en un petit local situat al jardí d'una de les famílies, al Passeig Verdaguer i de seguida van tenir les primeres associades. Les activitats que es van començar a donar al Club van ser la pintura i l'anglès. Des de l'inici, la preceptuació a les nenes i les xerrades de formació humana i cristiana  hi eren presents. Venien de Barcelona, de tant en tant, monitores amb experiència per contribuir amb les mares en la marxa del Club. L’activitat que es desenvolupava es va constituir a l’abril de 1972 en Associació Juvenil registrada amb el nom  Associació Club Isard.

 

Share this product

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación.  Entendido   Más información